fredag 2 november 2018

Höstlovet som blev sjuklov

Jo men sådär. Det har gått en vecka sedan senaste inlägget. Typ. Här finns nämligen absolut ingenting alls att skriva om.
Det blev vecka 44 och det blev höstlov. Jag hade inarbetad tid och skulle vara ledig precis hela veckan. Vi skulle spökpyssla och ha en liten spökfest, gå på musikteater på biblioteket, träffa kompisar och åka till Lindesberg. Bland annat.

Men bums det blev lov blev jag sjuk. Och det var ju bra, kan man tycka, att det bröt ut sådär i början, så att det var överstökat sedan. Trots allt verkar det ju rätt allmänt vedertaget, det att lärare blir sjuka lagom till loven. Tyvärr är det här dock en råseg sjuka och dag efter dag passerar utan någon som helst förbättring. Tabletter hjälper fint och jag tror naivt att nu är det på väg tillbaka. Så går tabletterna ur och jag blir precis lika besviken varje gång.
Mycket troget sällskap har jag i alla fall :)

Kanske vänder det under helgen. Om inte får det bli en pling till vårdcentralen på måndag för att se om det bara är en seeeg virusinfektion eller om det är små lumpna bakterier som vägrar ge sig av.

Nästa vecka är det både inflytt i nytt klassrum och massor av utvecklingssamtal. Det passar ytterst dåligt att vara sjuk då!

5 kommentarer:

Erika sa...

Både Tommy och jag har varit långsjuka i höst. Verkar vara så med årets förkylning. Krya på dig☺

mossfolk sa...

Erika; Tack! Nu är ju förvisso förkyld det enda jag inte är, men det kanske kommer ;)

Elisabet. sa...

Hoppas att det ordnar sig! Pv blev ALLTID krasslig lagom till loven, särskilt dom längre, men har hittills klarat sig. Krya på dig, mossfolk!

mossfolk sa...

Elisabet; Tack! Ja, det är klart att det ordnar sig, men lite typiskt känns det att vara sängliggande precis heeeela lovet. Och tack och lov, samtidigt, att här inte finns något värre att gnälla över 😊

Vonkis sa...

Det är verkligen typiskt lärare det där med att bli sjuk när en får vara ledig. Hoppas att du kryar på dig snart.