måndag 22 oktober 2018

Att gå till tandläkaren

Man kan råka ut för tandläkare som skäller på barnen, kör över dem alldeles och absolut inte visar någon som helst hänsyn eller respekt. För ett år sedan, då var jag så arg så arg. En barntandläkare på folktandvården SKA kunna bemöta olika barn! 

Idag var det lillebrors tur. Jag hade eventuellt taggarna lite utåt redan från början. Fast besluten att ta med mig barnet och gå om han blev bemött på samma sätt som hans storebror blev bemött förra året. 

Man kan säga som så att de där taggarna kunde jag bums sänka för till oss i väntrummet kom världens raraste tandhygienist. Och hon hälsade på båda barnen och så skakade hon tass med nallen som lillebror höll i famnen. 

När dagens besök var avklarat tackade jag så mycket. Sa att det var ett imponerande pedagogiskt bemötande och att hon verkligen var rätt person på rätt plats. Och hon log och svarade att ja, men det är ju så gott med alla fina barn.


Det var en så stolt liten kille och en kanske lika stolt storebror som knatade ut från folktandvården. Precis så där som man vill att det ska vara.Inga kommentarer: