söndag 11 mars 2018

Härligt väder och fina vänner

Egentligen borde jag längta efter våren. I onsdags påminde Facebook om att jag för tre år sedan såg det årets första blåsippor och idag syntes åter ett minne, nu första blåsippan för två år sedan. 
Men faktum är att det här vintervädret är underbart. Det är inte jättekallt, både barn och hund håller sig rena och skapligt torra ute, vi kan vara i trädgården utan att gräsmattan förvandlas till lervälling och alla roar sig och är nöjda. 

Igår fick vi besök av familjen C och lunchen åts ute. Grillad korv som de båda stora små åt i soffan i snöborgen :)

Det här lilla charmtrollet, som är lillasyster i familjen, var förstås också med. Snart ett år och om möjligt ännu lugnare än sin storasyster. Om mina barn föddes som vildar är de här två den raka motsatsen ;)

Mellanmålet senare intogs inne. Då var humöret en aning på upphällningen hos båda treåringarna -den ena hungrig och den andra trött. En av dem blev lättare att ha att göra med efter lite yoghurt och fruktsallad. Den andra, tja, somnade gott på kvällen.
Jag vet att jag har sagt det så många gånger, men det är verkligen verkligen en ynnest att ha nära vänner som har barn i nästan precis samma ålder som våra!

2 kommentarer:

Flygaren sa...

Jag håller med! Det är fantastiskt att packa in båda ungarna i bilen och att få möjlighet att prata av sig med goa vänner medan barnen leker. Väntar bara på att de två yngsta ska börja leka med varandra.

mossfolk sa...

Ja... de ska bara förbi den där härliga tvåårsfasen först...