fredag 9 mars 2018

Fredagsfika

Tre veckor på nya jobbet har redan passerat. Två med eleverna. Det är på riktigt roligt. 
Utmanande och intensivt, absolut. Men precis som tidigare, när jag har arbetat med barn, fascineras jag över hur fort det går att på riktigt känna ett engagemang och ett intresse för att det ska gå bra för var och en.

Men roligt kan också emellanåt vara ganska dränerande. Fredag eftermiddag, då kan jag som liksom inte komma hem fort nog. Till fredagsfikat. Till familjen. Till kravlöst. Till kramar och pussar och ivrigt berättande om allt som har hunnits med under dagen. Idag hade de dessutom bakat kladdkaka ❤️

Jag vet, bilderna är små och dåliga. Tagna med mobilen och dessutom exporterade med låg upplösning. Medan jag har varit inne mest hela veckan har det varit ett fantastiskt vinterväder. Pappan har försökt samla ihop snö till små snöhögar och barnen bygger efter bästa förmåga.

Den här eftermiddagen var det dessutom finfin kramsnö och det blev förstås snögubbebygge. Granntjejen kom och storebror stannade kvar ute och lekte en hel timme efter det att jag och lillebror gått in för att fixa middagen.
 Nu är det helg!

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Glöm bilderna och om du inte tycker att dom är perfekta. Det viktiga - för mig - är att du delar med dig! Tack!

mossfolk sa...

När det någon gång i framtiden är dags för ny telefon, då tänker jag mig att just kamera är en prioriterad funktion. Det är alldeles för ofta som jag fotograferar med just telefonen och det vore ju trevligt att ha skapliga bilder att sätta i fotoböckerna sedan ;)