fredag 23 februari 2018

Första arbetsveckan avklarad

Sådär ja, första veckan efter en låååång ledighet och det är i sanning en stor omställning att vara borta så mycket från barnen. Nu har ju alla elever haft sportlov så jag har fått lugnast tänkbara start. Satt mig in lite i material och lokaler, träffat fritidspersonal, haft elevgenomgång, träffat de lärare jag jobbar närmast med, satt mig in i och grovplanerat resten av terminen inom ett av de ämnen jag är huvudansvarig för, skrivit ut på tok för många papper, frusit (där är verkligen kallt). Bland annat. Och lite så. 

Sedan är det alldeles och totalt underbart att komma hem till familjen! 

Två elefanter som dansar till elefantmarschen i Djungelboken. Det syns väl lång väg ;)
 Det är verkligen kontraster, det att sitta på jobbet och planera och strukturera. Till viss del i alla fall, sådär som det blir när man kommer in mitt i en termin och tar över någon annans arbete, med vetskapen om att det ska lämnas tillbaka efter sommarlovet.

Och så komma hem till två småtroll och en make som... tja... börjar förstå vad det här med föräldraledighet innebär. Den där halvfartskursen han tyckte var lämpligt att läsa nu.... det blir inte jättemycket pluggtid under dagarna :D

Fredag fick hur som helst bli tidig dag. Så tidig att jag hann hem till fredagsfika, bli bjuden på chokladbollar och därefter ta en tur till biblioteket.
Storebror läser för lillebror.
Fina fina barnen!

För övrigt beror bristen på kommentarer och de sega svaren på kommentarer här på bloggen på att jag varken kan kommentera från datorn eller paddan. Det har varit mycket strul med blogger på sista tiden...

Inga kommentarer: