tisdag 26 december 2017

Hjärtevärmarvägg

Jag älskar julkort! På riktigt. Jag blir så in i nordens glad när det dimper ner handskriven post eller egentagna bilder. Och så hamnar de här på väggen i köket, så att jag kan titta på dem varenda dag fram till tjugondag Knut. Ofta är de det allra sista jag plockar ner.
Som ett litet barn kikar jag ivrigt ner i brevlådan veckan före julafton och storebror gör mig förstås sällskap. Han fick ju faktiskt ett par som var adresserade till honom. Från sin gammelfarmors storasyster till exempel. Hon är helt fantastisk på att komma ihåg födelsedagar och varje år kommer det julkort. I år fick lillebror och storebror ett varsitt!
Och där är kort på julfina barn och tomtar och Mamma Mu med luciakrona (både lillebror och storebror blev alldeles till sig, den ena över att det var just Mamma Mu och den andra över att det var en ko ;)) och snögubben Olof och husdjur och mycket mer...
Så mycket glädje!

4 kommentarer:

Elin Vimefall sa...

Nu blir jag lite orolig... vist är det inte alla på bilden? Eller kom inte vårt fram??

Elisabet. sa...

Här är en till! Och TACK för ert! Jag har våra kort i en korg alldeles i närheten av soffan och tar ofta fram och tittar på dem! Och blir, liksom du, varm i hjärtat.

mossfolk sa...

Jodå,det har kommit. Fint kort på fina barn, tack så mycket!

mossfolk sa...

Vad bra att det kom fram :)