lördag 18 november 2017

En lördag i Ramnäs

En lördag i mitten av november kan man ta med sig barnen och åka till gammelmormor i Ramnäs. 
Lekplatsleka, gå på julmarknad, äta och fika.

Storebror var inte jätteimponerad av julmarknaden, men smedjan däremot! Tusen frågor och vi tittade på fotografier från tiden då den var i bruk. Så spännande!

Och så köpte vi stenugnsbakat bröd. Eller vi och vi, storebror köpte två stycken och var mycket nöjd över det :) Gammelmoster och mormor var också med.
Hos gammelmormor fanns en skojig bilbana och innan vi åker hem försäkrar han sig om att han får komma tillbaka och leka med den fler gånger.

Själv planerar jag att någon gång ta en fotopromenad i Ramnäs. Där finns makalöst vackra miljöer!

Efter melliset säger vi tack och hej till gammelmormor, gammelmoster, mormorn och så min kusin och hennes sambo som precis har dykt upp.
Lillebror, som sovit middag, håller sig vaken i bilen, men storebror sover hela vägen från Köping. Ett av barnen är väääldigt pigg nu långt efter läggdags och lär så vara ett bra tag till ;)

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Så¨fin din gammelmormor ser ut att vara! Och att ni är släkt alla tre, ja, det går ju inte att ta miste på. Liksom stöpta i samma form.

mossfolk sa...

Fast gammelmormor närmar sig hundra och fastnade inte på bild. Hon var inte med på julmarknaden, däremot var vi där hemma och fikade. På bilden är min mamma (som du nog känner igen vid det här laget ;)) och hennes syster.