tisdag 24 oktober 2017

När man är någons världens bästa ❤️

 Det ska börjas i tid. I dag lämnade vi både vagn och sjal hemma när vi knatade på (kort) hundpromenad. Storebror skymtar som en rosa fläck. Han kör terräng med balanscykeln :)

Just nu är det ganska mycket hundra procent i småbarnslivet. Vi har en treåring som tvingar mig att tänka utanför den där berömda boxen många gånger dagligen. Och en ettåring som klättrar. 
Ö v e r a l l t.

Jag är evigt tacksam över att få vara mamma till de här två småtrollen, men det finns absolut kvällar, som ikväll, när jag känner mig en aning trött. Och det är då det kommer. För första gången. Tisdagen den 24:e oktober 2017, bara att notera datumet. I sängen efter det att vi har sagt godnatt och släckt lampan.

"Du är världens bästa mamma"

❤️❤️❤️    ❤️❤️❤️   ❤️❤️❤️

Vips så är den där energidepån på max. 
Det är en bra grej det här, att barnen lär sig prata ;)

(jodå, talet har även medfört att jag då och då är dum och vad det lider är jag nog världens sämsta mamma också. men det spelar alls ingen roll ikväll)

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Det tror jag också att du är. I alla fall en himla bra mamma!

mossfolk sa...

Det finns absolut föräldrar som är mindre lämpade att vara just det, men jag vill gärna tro att de allra allra flesta är världens bästa för just sina barn. Det är bara lite extra roligt, och gulligt, när barnen faktiskt uttrycker det själva ;)

Ruta Ett sa...

Det är suveränt när barnen lär sig prata! Allt blir så mycket enklare då och n'r man får höra att man är "världens bästa mamma" - inget slår det!

mossfolk sa...

"Jag älskar dig" är svårslaget. Nu säger han det dock oftast till lillebror.

Anonym sa...

Härligt!

Ja man kan ju inte skräda med orden och känslorna för mycket. Lagom är bäst.

Härliga killar utan tvekan och jag tror att du är världens bästa mamma. I alla fall i ett hus med katt, hund och två små tvåbenta varelser ;-)

Turtlan

mossfolk sa...

Turtlan; Jag förstår att det kommer tonår, och säkert en massa dagar även före det, när jag längtansfullt tittar tillbaka på inlägg som det här ;)