söndag 1 oktober 2017

Namngivning

Idag var vi på namngivning för Tove -yngsta familjemedlemmen hos de som här på bloggen brukar omnämnas som "familjen C i Örebro". 

Genom Karlskoga och långt ut i skogarna for vi för att så småningom landa i en gammal skola. När det var namngivning för storasystern, Molly, var antalet deltagande barn mer begränsat. Storebror var då knappt sju veckor gammal och ammade sig igenom hela tillställningen. Nu ganska precis tre år senare var det barn mest överallt. De hittade snabbt till den gamla gymnastiksalen på övervåningen och när vi skulle åka hem var storebror uppvarvad till max, genomsvettig och mycket glad. Kanske borde vi ha köpt ett hus med gymnastiksal...
Här är hon, liten Tove, i famnen på fadder Lena. 

4 kommentarer:

Flygaren sa...

Jättefin bild på Lena och Tove. Molly ser skräckslagen ut, jag ser ut att ha tre kanter och Jocke ser ut att ha gått in med i det militära. Tack för att ni kom på Toves dag.

mossfolk sa...

Haha, förlåt men det var den bilden som blev bäst... Någon gång i framtiden när barnen blivit lite större hoppas jag att kameran får jobba lite hårdare igen. Och det är klart att det är blygt att vara tre år och gå fram sådär. Tur att mamma har en bra famn att sitta i ❤️
(det var för övrigt den enda bilden jag fick där mitt eget barn inte låg på alla fyra vid era fötter i jakten på någon bil som tydligen råkade hamna just där hela tiden... ;))

Flygaren sa...

Vi gav vår kamera till Jockes bror och de bilderna är betydligt sämre än din. Dessutom är det säkert 10 bilder på Jockes skrev. Suck undra om dessa tvp bröder någonsin kommer bli vuxna.

mossfolk sa...

Haha, jag har rätt, eller väldigt, dålig koll på Jockes släkt. Jockes bror går det dock inte att ta miste på. De två är väääldigt lika i sitt sätt att prata :)