söndag 17 september 2017

Mickelsmäss

Idag for jag och barnen till Karlslund på Mickelsmäss. Jösses vad folk! Antik- och skördemarknad och förstås besökare därefter. Massor!
Det mustades och hölls föredrag om beskärning av fruktträd. Och där var marmelad och sylt och praktfulla höstbuketter. Rotfrukter i mängd och zucchini och tomater och pumpor och en massa annat.

 I köksträdgården fick besökarna plocka sig egna fina buketter för en slant och där plockades det verkligen för fullt.  Och nere vid kolonilotterna hade någon lagt pumpor på en bänk.

Storebror var mest laddad för bambutunnlarna i barnens trädgård och sprang säkert tjugo minuter i sträck. Turligt nog är han ju så stor att han kan rusa runt där själv.

Det är däremot förstås inte lillebror, som också uppnått en ålder när det är jättekul att "springa".

 Så tittade vi på drakäggen, klättrade på draken, sprang i den tätare labyrinten, red på låtsashästarna och provsatt jättens köksmöbler.
Och det var ju förstås bra, allt det där, tyckte storebror. Men bäst var ändå att kompisen lilla Molly kom :)

Efteråt gick vi och röstade hela familjen. Eller barnen fick förstås bara vara sällskap. Och parkeringen var full och vi fick stå i kö till skärmarna. Hoppas nu att alla som var där röstade rätt ;)

2 kommentarer:

Turtlan sa...

Ååå bilden längst ner! Helt underbar!!!

Ja helt enkelt så! Underbar!

mossfolk sa...

Det bästa man har sätter man på bordet... Fast han har faktiskt klättrat dit själv. Jag råkade föreslå att han skulle sätta sig på stolen och i nuläget gör man konsekvent absolut inte som mamman säger.