fredag 7 juli 2017

Grillknytis

Jag hinner inte med att blogga! Vi har som liksom fullt upp att sommarlova oss. Kombinera härligt trädgårdshäng med kompislek, småutflykter och att träffa vänner. Intensiva dagar sådär som det blir med småbarn. Inte minst när de flesta andra också har just det, småbarn.

Igår hade vi grillknytis -den bästa och kanske enklaste sortens middag. Gamla fina vänner som jag känt sedan låg- och mellanstadietiden... ja och så deras familjer som ju förstås också kommit att räknas som vänner. Femton stycken blev vi och så trevligt! Mat och prat och barnen lekte för fullt, ömsom inne och ömsom ute. Inte de tre minsta förstås, men resten. Storebror såg jag bara till vid maten och när han kom och frågade efter en ballong...
För att göra maken rättvisa måste jag säga att sliten t-shirt och blå fulkeps inte är hans standardoutfit. Han hann bara inte byta om efter att ha  monterat studsmatta hela eftermiddagen och sedan direkt hamnade vid grillen. Kepsen åkte dock av precis efter att bilden togs.
Jenny, till vänster, har jag känt sedan jag började i skolan som sjuåring. I tio år gick vi i samma klass innan jag efter ett år på gymnasiet valde att byta linje och otaliga är de gånger vi möttes vid tunneln och cyklade ut till stallet.
Barnen höll ut till ett bra tag efter läggdags innan alla började droppa av hemåt.

Vi är så innerligt bortskämda med fina vänner!
Och jag är så himla glad över att bo i hus där man kan springa ut och in hur som helst och har en trädgård att vara i!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar