måndag 26 juni 2017

Bröder

Det förundrar mig nästan dagligen hur tidigt barnen fått glädje av varandra.
Till att börja med var lillebror mest som en docka. Han blev serverad diverse rätter och drycker liggandes i sitt babygym och hade väl inte värst mycket val. 

Nu är han tio månader och väljer själv att helst vara på samma fläck som storebror. Hela tiden. Det är för övrigt ömsesidigt för om storebror får välja vad han allra helst vill göra, då är det att leka med lillebror.

5 kommentarer:

 1. Åh, det är syskonkärlek det.

  SvaraRadera
 2. Man blir så innerligt glad när man ser bilderna. :-)

  SvaraRadera
 3. Hur långt är det mellan dig och din bror? Själv äre jag ju sladdbarn, tio resp. tretton år yngre än mina halvsystrar och just det du visar på bilderna, är jag nånting jag alltid drömt om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett år och nio månader. Vi hade jätteroligt tillsammans och slogs däremellan så att tussarna yrde (han slogs och jag visste precis hur jag skulle reta upp honom) 😄 Med tanke på hur mina två redan tumlar runt kan jag just tänka mig hur det kommer att bli 🙈

   Radera
 4. Vonkis och Ulrika; De är så väldigt förtjusta i varandra! Än om jag däremellan ofta får påminna storebror om att lillebror ännu är en bebis... eller plocka bort lillebror när storebror försöker bygga något fint 😉

  SvaraRadera