lördag 4 februari 2017

Jasså går melodifestivalen i år också...

Nu är det bestämt illa ställt. Jag hade på riktigt missat att melodifestivalen började ikväll och upptäckte det först tjugo minuter före start. Och inte bara det -trots att jag upptäckte det då tittade jag inte!
I stället har jag ägnat mig åt sådant som att lägga fram kläder, packa servetter och sugrör, doppa havrebollar på sugrör i choklad (totalt misslyckat och alldeles onödigt), hänga tvätt och en massa annat dravel som väl omöjligt kan vara viktigare än en deltävling i mello.

I morgon är det dop minsann. Storebror är laddad inför det att prästen ska hälla vatten på lillebrors huvud och har för övrigt gjort ett utmärkt jobb som bagare inför det lilla dopfikat efteråt.
Lillebror är ännu lyckligt ovetande om morgondagen och ägnar sig istället åt sådana viktigheter som att ta av sig strumporna och att stoppa tårna i munnen...

5 kommentarer:

 1. Lycka till och bilden är kanon!

  SvaraRadera
 2. Ps. Jag tänkte på dig under mellon - som vi såg bara sporadiskt -. Ja, just ja .., mossfolk brukade ju göra en sammanställning av det hela och betygsätta artister och låtar. Själv tycker jag att det var en stel tillställning och krystat manus. Det kanske tar sig vad det lider. Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hade totalt missat nu och igår fanns det inte en chans att hinna med. Får se om det blir SVT play i veckan. Och så kommer jag nog starkt nästa lördag 😊

   Radera
 3. ...och jag är glad att slippa det hela! :) Stor son går all in, nu tillsammans med sina kamrater på det särskilda boendet, och liten son bryr sig inte innan det att parodierna sedan släpps på YouTube.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, jag tycker att det är roligt och ser fram emot att få titta med barnen så småningom... ja om de nu vill det...

   Radera