torsdag 1 december 2016

Massor av snö!

Det är oklart om det är storebror, hunden eller mamman som blir mest till sig i trasorna när det på kvällskvisten plötsligt faller sådär en decimeter snö på inte alls många minuter.
Klarare är däremot att vi alla tre fick väldigt bråttom ut i den där världen som plötsligt blivit alldeles vit och fantastiskt vacker. Bråttom ut fast det nästan var läggdags.

Vi bygger en snögubbe förstås. Och skottar. Fast egentligen tycker han sig inte ha tid till något annat än att sitta på sin nya bob. Den som mormorn kom med idag och som faktiskt inte alls är ny utan minst tjugofem år gammal med morbrorn som tidigare ägare.

Cosmoshunden är fångad i farten. Han var inte stilla många sekunder :)
Snö!

8 kommentarer:

 1. Och här kan man - om man vill - fortfarande klippa gräset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kunde man här med ett par timmar innan bilden togs ;)

   Radera
 2. Oj, vad mycket ni fick. Här kom det betydligt mindre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Noah ropade att det snöade jättemycket och det hade han ju sannerligen rätt i.

   Radera
 3. Inte alls förvånad. När jag åkte var "flingorna" stora som handflator, men vid Marieberg var det snöfritt. Snöandet fortsatte ungefär vid avfarten till E 18, men då med små, små flingor. Hade gärna varit med ute i snön, men ville riskera snökaos på vägarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ville INTE riskera ska det vara förstås!

   Radera
  2. Mm, det började ju snöa lite strax innan du åkte, men det slutade bara några minuter efter att du farit och var bara ett supertunt lager. Runt sex däremot började det snöa galet mycket. Runt halv sju var både vi och alla andra familjer runt omkring ute. Byggde snögubbar, snölyktor och skottade... fast det måste ha varit läggdags för fler barn än vårt :)

   Radera