onsdag 28 december 2016

2016

Alltså, det här året. Det kan vara det tröttaste, mest kaotiska, rörigaste, underbaraste och absolut mest intensiva i mitt liv.

Hela våren tillbringades mestadels i badrummet, hängandes över eller liggandes nära porslinsskålen. Innan pappan fick föräldraledigt roade sig barnet, som då var ett och ett halvt, ganska bra på egen hand...

Vi avklarade sådär femtielva sjukhusbesök. Ultraljud och tillväxtkontroller, bedömningar, turer till Uppsala, men faktiskt också hela tio arbetsdagar ;)

Premiärtur på hästryggen.

En altan, ett tvåårskalas och en sommar full med vänner, besök och småutflykter (med betoning på små eftersom jag inte fick varken lyfta eller promenera).


En helt godkänd skörd.

Och så kom höstterminen och den blivande storebrodern började tio timmar i veckan hos dagmamma för att slippa den isolering som skulle bli runt den väntade bebisen.

I augusti föddes lillebror!

Storebror skapar sin första huvudfoting.



Och fina gamla kattdamen Chipper fick flytta ifrån oss.

Hösten har präglats av någon form av eremitliv, lillebror var infektionskänslig och alla runt omkring har varit mer eller mindre sjuka och förkylda mest hela tiden. Tur att vi har haft mormorn och nästan-grannen!

Och flera sjukhusbesök...
 ...blandat med bus, bakning, lek, pyssel och mera bus.

Den absolut bäst sammanfattande bilden av den här hösten är helt klart den här.


Gott Nytt År!

#livet2016
#överstpåpappansönskelistastodlugnochro

9 kommentarer:

 1. Gott Nytt år själv mossfolk, ja, till hela familjen!

  SvaraRadera
 2. Tänk också på alla de härliga bilder som det smått kaotiska livet bjuder oss läsare på :-) Den översta bilden är så härlig och talande. Sen sista bilden på er alla fyra. Den glädjer så mycket i all sin röra för er.

  Så mycket som kan hända under ett år tänker jag också!

  Gott Nytt år till er alla och hoppas att 2017 blir lite lugnare :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja den första bilden säger rätt mycket. Såhär i efterhand förstår jag inte hur det gick ihop. Men vi överlevde ju både han och jag ;)
   Röran är ju tillfällig, tänker jag. Ibland får man liksom ta ett steg utanför kaoset och försöka se det komiska i hela situationen :D

   Radera
 3. Åh, tycker att det är så mysigt att följa bloggen och se hur era liv förändrats de senaste åren. :-) Hoppas att 2017 blir toppen för er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har ju hänt en del de senaste åren... Men var tog din blogg vägen?!? ;)

   Radera
 4. Tänk vad tiden går.. Var ett tag sedan vi "grilla" pinnar ;) Gott Nytt År!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, snart ett halvår! Hösten har verkligen bara försvunnit...

   Radera