söndag 9 oktober 2016

Bilder från veckan

Jag tycker egentligen att veckosammanfattningar är rätt trista, men det har blivit klent med bloggandet i veckan och när jag tömde kameran efter efit-dagen fanns där ju förstås en hel del bilder...

Storebror har fått en egen sax. Oj så spännande att få vara med och klippa!

Och så har vi haft äppelplockarvisit av kompisen Juni och hennes lillebror och mamma. De leker så bra, de här tvååringarna! Än om det förstås blir en del tok också -det sociala samspelet är ju, för en tvååring, verkligen under utveckling.

Mormorn har varit här både måndag och torsdag. Vi fick prima äppelklyftarhjälp till musttillverkningen.

...och flera dagar har melliset intagits i trädgården.
"Jättemytigt" tycker storebror.

Hallsbergsmarken har det varit också. I fredags. Och hade det inte varit för att lillebror hade ett besök på bvc hade jag alldeles missat att det var marknad just den här fredagen. Nu kunde vi möta upp maken vid tåget och gå hela familjen tillsammans på eftermiddagen.
Storebror premiäråkte karusell(er). Jag var lite tveksam till om han verkligen skulle våga åka när han väl insåg att mamman och pappan inte fick vara med, men det var alls inga problem. Han rattade för fullt och log stort mot sin pappa varje gång han passerade.
Och apropå bvc kan vi nu konstatera att lillebror klättrar mellan viktkurvorna och absolut har potential att bli en riktigt rund liten bebis :)

Nu är det dags för en ny vecka!

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder! Heja storebror, som vågade åka karusell själv och heja lillebror, som äter så duktigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jätteroligt att han vågade åka! Vi köpte bara en biljett först, men fick komplettera med ytterligare en ;)

      Radera