fredag 19 augusti 2016

Det här med OS

JAAAA!!!!
Det kan inte vara nyttigt, det här att titta på sport. Jag är rent andfådd efter Peders ritter i hoppningen.
Ett silver blir det och det är baske mig inte fy skam.
Puh.

Nu har jag sett det jag ville se under OS.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Verkligen! Och ruskigt spännande.
   (och hade jag nu inte sett ritten hade jag ändå inte kunnat missa resultatet. tjopp, så ramlade det in elva inlägg på rad i facebookflödet :D )

   Radera
 2. Jag tycker ju att OS går på fel tid på året! September oktober vore bättre. Nu inte väder eller lust sitta se på tv. Jag älskar ju friidrotten men sett knapp någonting. Ja ja kommer ju fler tillfällen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är egentligen inte jätteintresserad, men ser gärna på hoppningen och dressyren. Det är ju aningen svårare nu med en tvååring hemma. Fast största problemet i år tycker jag har varit tiderna. Vem orkar se på en invigning som börjar kvart över tolv på natten?!? Hoppningen i går var dock perfekt tid på kvällskvisten och väder att sitta ute i om kvällarna har här inte varit på ett bra tag nu.

   Radera
 3. Jag håller med om tiderna, men å andra sidan, människor på andra sidan jorden måste ju också få se på "sina tider" :) Har sett ovanligt lite den här gången, kanske just på grund av tiderna, eller så har man blivit blasé på grund av alla Diamond Leaguetävlingar och allt annat som hela tiden visas. Eller så är det det här med doping och vad det för med sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tittar ju aldrig på sport annars så blasé kan jag inte skylla på. Och jag förstår såklart att de inte kan lägga sin invigning och tävlingarna mitt i deras natt bara för att jag ska kunna titta på dagen ;)

   Radera