fredag 12 augusti 2016

Att dekorera sandtårtor

Idag på förmiddagen körde vi lekparkshäng för hela slanten. Det är ju den där härliga tiden när man kan plocka en massa bär och blommor och dekorera sina sandtårtor med. Den lille mannen här hemma har verkligen nappat på det.



Jag älskar verkligen vädret som var i förmiddags! Femton grader, lite blåsigt, men ganska soligt. Frisk luft. Alldeles ljuvligt!

2 kommentarer:

  1. Tur att jag var lite piggare på den tiden när aktiviteter drogs igång redan på förmiddagarna... Ni verkar ha det så himla mysigt och roligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men frågan är om det inte handlar lite om att inte ha så mycket val också? Maken är ju vansinnigt morgontrött, men var förstås ändå tvungen att kliva upp med barnet under föräldraledigheten. Och han for iväg till öppna förskolan på förmiddagarna, dels för Noahs skull förstås, men också lite för sin egen tror jag. Det är ju betydligt enklare att vara förälder när man gör någonting än att bara sitta trött i soffan med en uttråkad unge som antingen klänger och är missnöjd eller hittar på en massa tok... Själv trivs jag rätt bra med att komma igång på förmiddagarna och jag tycker verkligen att vi (oftast) har det bra mysigt :)

      Radera