torsdag 21 juli 2016

Lata sommardagar

Lite fnissig blir jag när jag  både får telefonsamtal och sms från fina människor som undrar om allt är bra eftersom jag inte bloggat på flera dagar.
Allt är fint. Det är över en månad kvar innan Bubblan är beräknad så där händer inte mycket just nu. Vi fortsätter med regelbundna kontroller på specialistmödravården, men igår såg det så bra ut att ett planerat snitt är avskrivet!

Vad gör vi då?
Tja, vi har haft lek och lunchbesök lite var och varannan dag.

Vi hänger i kompisen  Junis trädgård, i vår egen förstås och tar en och annan tur till lekplatsen.

Dagar som idag, när mamman närapå aflider av värmeslag och pappan är borta, då tillbringar vi så mycket tid som möjligt i skuggan på altanen. Pysselverkstaden får flytta ut. Idag målade vi stenar :)
På seneftermiddagen, när pappan kommer hem, då kan man fara till badplatsen. Mamman kan sitta i skuggan på en filt och barnet och pappan kan vara i vattnet tills barnet huttrar och blir sugen på mat. Sedan kan man fortsätta sitta där i skuggan och äta medhavd pastasallad och ha det ungefär hur bra som helst.

Vi har helt enkelt väldigt mycket sommar. Än om mamman hett önskar tillbaka det där sommarvädret som har varit fram tills nu (och nej, jag kan inte skylla på någon graviditet. värme är inte och har aldrig varit min grej).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar