fredag 22 juli 2016

Ett försök att vara positiv

Jag ska inte sticka under stol med att jag tycker vansinnigt illa om värmen. Få saker kan få mig så gnällig och jag blir nästan fysiskt sjuk när temperaturen stiger såhär.

Men jag vet också att många människor jublar över det här vädret och att det kommit just mitt i semestertid. Så i ett försök att vara positiv:

-Jag är jätteglad att jag är gravid och inte har en liten bebis att ta hand om i hettan!

-Jag är jätteglad att maken har semester och kan vara med sonen de där varma timmarna när mamman sitter i skuggan och är dötråkig.

-Det är som en skänk från ovan att temperaturen sjunker såpass på nätterna att det faktiskt känns riktigt svalt inne på morgonen.

Idag for barnet och jag på en förmiddagstur till mormorn och morfarn som ju bor alldeles nära sjön. Skojigt värre att få bada med sin mormor. Lyxigt värre för mamman att få sitta i lugn och ro i skuggan under en tall ;) 

2 kommentarer:

  1. Jag känner några till som känner som du. Jag är gärna i skuggan eller inomhus när det är sådär läskigt varmt, men samtidigt njuter jag av det. I dag satt vi flera timmar vid havet, alldeles lagom bris för att det skulle vara skönt. Men jag känner att det hettar lite i huden ändå. Insmord var jag förstås...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är så avundsjuk på dig och maken och alla andra som tycker att det här är skönt. Däremot medger han också att det inte är det ultimata vädret att vara småbarnsförälder i ;)

      Radera