fredag 24 juni 2016

Midsommarafton

Tänka sig, vi har haft en midsommarafton med helt perfekt väder!
Här hemma inleddes den med yoghurtfrukost innehållandes jordgubbar från vårt eget land.

På eftermiddagen for vi på storslaget midsommarfirande och jag tycker att det är så fint så det är inte klokt när de kommer tågande, spelandes och med midsommarstången. Mer svensk sommar än så, det blir det liksom inte.

Dans runt stången såklart -det gick bra om man fick hålla i både mamma och pappa, kik på fåren och ankan och så en runda för att titta på veteranbilar. Alldeles lagom.
Ponnyridningen stod vi över eftersom det var jäääättelång kö. Mamman lovade att vi kan rida en annan dag i stället. Mamman har ännu inte riktigt löst var...

Lite senare på eftermiddagen kom familjen A och då minsann kikade till och med solen fram.
Grillat förstås och vi kunde sitta i de nya möblerna på altanen -det känns så himla bra att äntligen kunna sitta ute och äta!
Jordgubbstårta till efterrätt. Och vattenmelon till sonens stora förtjusning :)

Sedan blev det tack och godnatt för den lille mannen som idag bara sovit middag en kvart och var rätt slut som artist. Betydligt mer energi var det i de här två som upptäckte äppelträdet. Storasyster klättrade runt för fullt och har nog provat de flesta grenar. Lillebror kom på att man kunde nå att hänga och dingla på näst nedersta grenen om man vände leksakslådan upp och ner :)

En så himla mysig midsommarafton på alla sätt och vis! Det kan faktiskt vara en av mina favoritdagar på året...

2 kommentarer:

  1. Ser ut att ha varit en trivsam historia och fint väder, precis som här och precis som hos Guy i Norrbotten, där jag nyss tittade in.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var precis som man (jag) önskar att en midsommarafton ska vara :)

      Radera