tisdag 26 april 2016

Att misslyckas i köket

Jag brukar säga att fikabröd inte är svårt att baka gluten- och laktosfritt.
Men jodå, nog har jag fått till en och annan kaka som varit snustorr, stenhård i kanten eller helt enkelt inte smakat vidare värstens.
Småkakor är nog det jag misslyckats flest gånger med. Som de här kolakakorna för några veckor sedan. De skulle bli goda och lite sega, ja så stod det. Men på min plåt blev det mest en kokande smörsoppa och alltihop slängdes.

Idag var det dags för nästa misslyckande. Det här skulle vara hallongrottor. Jojomen.
Och de såg så fina ut innan jag satte in dem i ugnen. Turligt nog smakar de i alla fall skapligt och det är ju alltid något ;)


#Blogg100
Dag 57

2 kommentarer:

  1. Det är inte alltid utseendet det beror på.
    Avsmakning på torsdag?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja du kan absolut få smaka. De är annars placerade i burken med icke bjudbara kakor ;)

      Radera