torsdag 14 januari 2016

Isiga fönster

Alltså jo, jag begriper att nästa projekt här hemma måste bli fönsterbyte. Takfönstren och vårt sovrumsfönster till att börja med.
Men nog är det vackert?!8 kommentarer:

 1. Just nu kan ni ju inte göra något åt orsaken till isen. Passa därför på att njuta av det vackra! Tänk på att det inte kommer igen nästa år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja säg inte det. Vi får väl se vad som blir bytt under året...

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, jo jag förstår att vi måste göra det. Tyvärr är det inte bara ett fönster och de är som liksom inte gratis. Men det är fint ;)

   Radera
 3. Ta med i beräkningen att sätter ni in fina nya täta fönster förändrar ni också ventilationen i huset så då kanske ni får fixa det med sen. Det roar vi oss med här sedan det blivit mögel på vinden. Tjo ho!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist med mögel. Men med fönstren är det väl bara att sätta dit ventilation. Det var det första vi gjorde i sovrummen på övervåningen när vi flyttade hit. Med "vi" menar jag maken ;)

   Radera
  2. Aa,det är ju inte så krångligt bara man tänker på det 😊. Och det är inte så farligt som det kanske låter med vårat mögel. Lite ventilation så ska det ordna sig. Säger den som vet, i det här fallet herr besiktningsman 😀

   Radera