måndag 28 december 2015

Mellandagar

Min mamma undrade lite ängsligt om vi överlevt julhelgen, ja eftersom jag inte ens svarat på kommentarerna i förra inlägget. Jodå, det har vi. Och det har inte alls varit fullt upp eller stressigt på något sätt, snarare väldigt mycket tillsammanstid.
Ja och så har vi ju både haft lite besökare och varit besökare. Det kanske föresten också räknas som tillsammanstid.

Igår var vi hos familjen V för lite mellandagsfika. Trots att vi bara är tre familjer börjar det bli rackarns svårt att få ihop tillfällen att träffas allihop. Nu var i allafall alla närvarande.
Sonen fick en bok om Lilla Anna av sin gudmor och den har vi förstås redan hunnit läsa måååånga gånger.
 Samtidigt som vi var hos familjen V började snön falla.
Och det fortsatte snöa! Stora delar av natten!
Idag har vi därför haft en riktig utedag. Förmiddag med skottning och pulkadragning och hundbus och en väldig massa pulsande.
 Eftermiddag vid pulkakullen... var planen. Men sonen var inte ett dugg imponerad över att åka pulka med sin mamma. Alldeles särskilt inte som man ser den roliga klätterbilen från pulkakullen.
"Boa. Tut tut. Dä." Betyder att Noah vill gå till bilen. Där.

Av kulorna på granen i stentrolleland syns inte mycket. Men vilken fin snöklädd värld de har fått att titta på, stentrollen.

2 kommentarer:

  1. Molly var inte heller imponerad av att sitta framför mor sin och fara nedför backen men att stilla sitta på bobben och åka runt i kvarteret det var roligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja Noah var nöjd på vägen till och från pulkakullen ;)

      Radera