onsdag 16 december 2015

Julkorten

Så var årets julkort lagda på lådan. Sista dagen idag...
Jag tycker sååå mycket om julkort och blir så himlans glad när det dimper ner något i vår brevlåda. Och i vanliga fall brukar jag skicka till a l l a som på ett eller annat sätt finns i våra liv. Det behöver alls inte vara människor som vi har tät kontakt med, utan även personer som vi skulle kunna ringa eller träffa när som helst, även om det liksom inte blivit av.

Ja, så brukar jag resonera alltså.

Det har jag inte gjort i år.

I år har vi dragit ner stort på julkortsskrivandet. Tänkte inte skicka mer än dubbelt så många kort som vi får. Tänker kanske lite som så, att skickar man inget kort själv, betyder kanske inte julkortandet så mycket som det gör för mig. Och har man varken skickat julkort själv eller ett "tack för julkortet" på sms, då är man kanske inte jätteintresserad av den där kontakten längre.  Krasst resonerat. Med vissa undantag förstås.
Så... vi drog ner redan förra året, men i år har vi i stort sett bara skickat julkort till dem som brukar skicka till oss.

Så fick det bli.

2 kommentarer:

  1. Jag håller hellre kontakt på annat sätt, så jag blir lite nervös när jag får jukort från dem som jag inte har skickat till...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så är det säkert fler som tänker. Vi gör kanske många människor en tjänst genom att inte skicka julkort ;)

      Radera