torsdag 31 december 2015

2015

Januari
I januari åkte vi och hälsade på min mormor. Det var första gången hon träffade sitt barnbarnsbarn.
Steglitsen! Äntligen fick jag se en -den kom på besök i vår trädgård.


Februari
Mormorn blir pensionär och kan leka med sitt barnbarn när som helst!
(eller nä, inte alls, för som ni vet är pensionärer förfärligt upptagna ;))

Mars
Makens bror kom och hjälpte oss att fälla inte mindre än tre träd i trädgården. En rönn och en björk med förfärlig röta, samt en lönn vars stam började se farligt mycket ut att ge vika (och falla över grannens flaggstång).

April
I april åkte vi ner till farmor i Malmö. Bodde på hotell, promenerade i västra hamnen, och förstås umgicks i farmors lägenhet. Mamma, pappa och lillebror var också där.


 Maj
I maj åkte vi på utflykter lite kors och tvärs. Flera gånger till Stora holmen i Örebro och flera gånger till Trystorps ekäng.

 Juni
De svärmande bina som slog sig ner i vår trädgård. Det var en intressant upplevelse!

Ja och så fick vi reda på att Cosmos hade fel på sköldkörteln och efter en massa turer och flera övernattningar för honom på djursjukhuset gjorde medicinen susen :)

Juli
I juli fyllde sonen år och vi kalasade vecka efter vecka. Någon gång blev det så mycket tårta över att vi tog med den till Kumla och fick hjälp att äta :)
Augusti
Badrummet!
Som han slet med detta badrum, maken. Och när han var klar med sitt kom hantverkarna och tog över. Tid, energi och pengar, men nu är det fräscht och mögelfritt.

Det var också i augusti som det togs itu med min mage på riktigt. Efter en massa provtagningar och flera tappade kilon blev det en eliminationsdiet. Numera har vi blivit proffs på specialkost!

September
I september disputerade vännen Elin. Stolt som en liten tupp satt jag där och lyssnade på alla tal om hur bra hon var (eller är).


Oktober
I oktober var det dags att lösa ut födelsedagspresenten. Maken och jag for till hufvudstaden och såg Kristina från Duvemåla. Mamma och pappa barn- och djurvaktade.


November
I november visade en familj i föräldragruppen oss ett så himla mysigt utflyktsmål. Dit har vi återvänt flera gånger.


December
Julfirande på sedvanligt vis med julbord och tomte i Karlskogaland. Sonen var totalt orädd och hjälpte gärna jultomten att dela ut klapparna.


Men alldeles framförallt har 2015 präglats av tillsammanstid!
Mängder av kramar, lek, duplobyggande, läsande, pusslande och pysslande. Och häng på öppna förskolan, tre dagar i veckan. Varje vecka :)

Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar