måndag 3 augusti 2015

Tillbakablick

Det är när jag får ett infall och tittar tillbaka i bloggen som jag undrar när i hela fridens namn jag blev så här gammal. Nu är det förvisso en viss skillnad på att vara 23 och 33... men hallå?!

Den andra augusti 2006:
"Idag var jag uppe och red kvart över sex. Sedan har det varit full rulle hela dagen och klockan kvart i elva på kvällen lämnade jag ridskolan. Igår var det likadant."

Ja kära nån. Kvart över sex i morse låg vi och sov vår skönhetssömn alla tre i dubbelsängen. Högst troligt låg Cosmos och snarkade i sin bädd i samma rum. Vad kattdamerna sysslade med förtäljer inte historien, men förmodligen sov de också.

Det är så himla roligt att då och då kika runt bland de där gamla inläggen, som är skrivna av mig, men som beskriver ett liv jag känner mig så oerhört långt borta ifrån. Jag saknar det inte, men har många värdefulla erfarenheter och goda minnen därifrån.

Den första augusti 2006 var vi visst hos Malin Baryard. Det minns jag, det blev flera gånger under en period. Vad jag däremot inte mindes var att Lurvig var med, att min chef hade hand om honom och att han flirtade tydligen in sig hos Malins son.


Det är inte utan att jag faktiskt börjar bli lite sugen på att börja rida igen. Synd bara att det är så rackarns dyrt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar