söndag 9 augusti 2015

Att ha besök av riktiga utebarn

Idag fick vi förmiddagsvisit av den här familjen... som jag uppenbarligen bara fotat ryggarna på :) De här barnen är helt fantastiska på att, tja, vara ute. De klättrar i träd, samlar vinbergssnäckor och gör hus åt dem, plockar bär och frukt, tittar på blommorna och studerar varenda insekt utan att förskräckas det minsta. Idag fångades det vattendjur i bäcken bakom vår trädgård. Och fikades under eken. Så härligt!

På eftermiddagen blev det trädgårdsfixande. Gräsklippning, påtande i rabatten, fixande med pallkragar och en massa annat. Att ha en ettåring med på allt tar förvisso längre tid, men är samtidigt så roligt!

6 kommentarer:

 1. Tack för en trevlig förmiddag. Vill även påpeka att vi numera har en larvfarm här hemma... undra vem som kan vara medskyldig till det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det vet jag inget om, men det låter rätt spännande ;)

   Radera
 2. Och vilken rikedom; att kunna se och upptäcka det som finns alldeles vid knuten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror faktiskt att det är en sådan sak man måste lära sig. Barn som inte är vana vid att vara ute har ju ofta oändligt mycket svårare att sysselsätta sig... Ja, sedan kan förstås alla ha perioder med humör när de helst inte vill göra något alls... Eller ingenting är kul :)

   Radera