måndag 29 juni 2015

Traderafynd

Tradera är inte alltid toppen, men ibland så...
Vad sägs om ett paket bestående av trettiotre plagg i stort sett bara märkeskläder för tvåhundra kronor?! Molo, Pop, Villervalla, Lundmyr med flera.
Välanvänt men ändå i gott skick -redo att slitas på av ytterligare ett vilt litet barn ;)

Och så, superfyndet. Kanske för att fraktkostnaden låg på 185 kronor... om man inte kunde idka avhämtning. Och det kunde ju vi, eftersom varan fanns i Örebro.
DUPLO.Grisen och bonden med högaffeln är dock en doppresent.


Vi har nu Duplo så att det räcker till både födelsedagar och jular ett tag framöver :)

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Han kommer aldrig att behöva önska sig något duplo :D

   Radera
 2. Grattis! Om försäljaren också är nöjd är det ju toppen.
  Vi ska påbörja vindsröjning här. Sonen är lite bekymrad över vad som ska hända med hans lego... Mer än vad han hade, är det nog svårt att hitta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försäljaren sätter ju ett utgångspris som de inte vill gå under. Allt över borde vara bonus tänker jag... Lego brukar det ju finnas butiker som tar emot för att sälja vidare. VI har i allafall en inte jättelångt härifrån. Annars är ju tradera finfint. Om han inte har barn i släkten som vill ha? Gamla leksaker ska man ju i regel vara försiktig med att återanvända eftersom många av dem innehåller material eller färger som idag inte får användas. Lego är dock ett av undantagen om jag är rätt påläst.

   Radera
 3. Perfekt! Ibland hittar man kul saker på Tradera men nja.,. denna frakten som går på mer än saken man vill köpa. Då är det bra med säljare i närheten. Vilka bra fynd. Duplo o sen Lego är ju outslitligt så perfekt köpa begagnat. Grattis till båda inköpen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ofta är ju fraktkostnaderna inte så farliga. Särskilt inte om de skickas med Schenker. Men det gäller att se upp :)

   Radera
 4. Ja, jag sålde ju två glas och moppen via Tradera. Perfekt! (Även om moppen brakförlust ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja jag läste att ni inte gjorde någon vidare bra affär på moppen :)

   Radera
 5. Duplo är ju dessutom fantastiskt roligt i mååååånga år! Det händer att Alex fortfarande bygger med sitt (och han är ju nu 6½ och bygger avancerade rymdfarkoster och annat med vanligt lego). men det går åt mycket lego för att bygga stora saker har vi märkt. Alex har en hel stor låda med Duplo (tänk 45x45x45 cm) och har använt varenda bit ibland till sina byggen. Så att fynda på Tradera så där låter ju toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upptäckte dessutom här om dagen att vanligt smålego och duplo ska passa ihop. Det hade jag ingen aning om. Har dock inte provat än...

   Radera
 6. Duplo är så himla bra! Vi har nästan inget men det lilla vi har har varit mycket uppskattat! Nu känns det ju inte så lönt att köpa Duplo eftersom Elliott är 7 år... han har massor av lego istället. Men hade jag haft ett litet barn då hade jag satsat på Duplo :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser fram emot legoperioden, men det dröjer nog ett par år... Pappan ser eventuellt fram emot det ännu mer ;)

   Radera