onsdag 15 april 2015

Nu ska här samlas några hp till!

Idag är sista anmälningsdag för höstens kurser på universiteten. Jag upptäcker att jag har glömt  att komplettera med ett arbetsintyg till min förstavalskurs... och inser att jag faktiskt inte kommer att hinna med den där kompletteringen. Och kanske, tänker jag då, är det liksom meningen. Egentligen är både andrahands-, och tredjehandsvalet så mycket mer intressant!
Nu återstår det att se vad jag kan tänkas komma in på. Ja, det är bara distanskurser på halvfart som är sökta.

Även till sommaren har jag sökt några kurser. Mest för att få igång hjärnan, som liksom går ner i varv när man inte utmanar den. Det ska bli sååå kul att få plugga lite igen!

Dagen har annars ägnats åt en två timmar lång promenad med en föräldragruppare. Det kan vara så att vi har tidernas bästa föräldragrupp! Nu är det ett år sedan vi träffades första gången, där på vårdcentralen där barnmorskan visade filmer om att man inte fick skaka sitt barn och vad man skulle tänka på vid amning och sådant. När barnen var födda styrde vi själva upp det här med en date i veckan och tänka sig att inte en enda har fallit ifrån!
För oss som inte kände någon i Hallsberg har det varit guld. Att svänga förbi någon på en fika, få ett samtal om sällskap till öppna förskolan eller en pling om lite lekparkshäng. Eller som idag, bara en promenad.
Prima prima.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar