lördag 11 april 2015

Lördagsutflykt

Jag älskar helg!
Jag älskar när vi gör saker tillsammans!
Och jag älskar utflykter!

Det här har alltså varit en himlans bra dag :) Jämfört med Örebro bor vi nu bra nära Trystorps Ekäng... ja sådär nästan tre mil närmare faktiskt. Här hemma blommar vitsipporna för fullt, så vi tänkte att nu är det dags.
Det var det inte. Dags alltså. Inte ur vitsippssynpunkt i allafall. 
Nog för att de fanns, men inte i något vitt hav, sådär som det brukar bli. Blåsippor däremot var det gott om. Och så finns det ju så mycket att titta på och upptäcka. En gammal stubbe till exempel...

En massa kort blev det också. Och mycket poserande. Sonen var absolut bäst på det, tätt följd av Cosmos. Efter att ha sett bilderna i datorn kan vi konstatera att mamman alltså var sämst och att pappan lyckades slippa undan helt och hållet.
På eftermiddagen hann vi iväg på lite fika till en annan familj i föräldragruppen. Barnen ägnade sig mest åt att utbyta leksaker och att äta gräs. Allt stoppas i munnen!

Underbara vår!
Underbara liv!

2 kommentarer:

  1. Ja, att du njuter av småbarnsmammetiden, den saken går inte att ta miste på ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, jag börjar känna mig tjatig här ;) Men det är helt fantastiskt -jag hade aldrig kunnat föreställa mig att man kunde ha det så här bra (och då har jag då rakt inte haft det dåligt tidigare). Och även om det förstås finns mindre bra nätter eller stunder, så väger allt det underbara upp många många gånger om!

      Radera