lördag 25 april 2015

Eländigt var det här

Idag är det minsann lite eländligt med oss här i huset vid ekarna. Min sedan länge försvunna magkatarr har valt att göra come back. Eftersom jag sover som en drottning, äter bättre och mer regelbundet än någonsin, går dagliga ordentliga promenader och känner mig alldeles totalt ostressad är det som liksom lite svårt att förebygga. Eller mycket. Någon höjdare är det hur som helst inte alls.

Eländigt är det även med sonen som fått sig en riktig förkylning igen. Näsan rinner ikapp med både ögon och mun och när han dessutom tappade greppet i morse och tippade med pannan före in i handtaget på en av våra kökslådor, då var den lille mannens eländighet total.

Till råga på allt har Cosmos åkt på ytterligare någon form av magsjuka. Han är ju förskräckligt känslig och gör det lite nu och då.

Kattdamerna däremot, tycks helt nöjda med tillvaron. Så även maken, men han ska köra en massa stockar och ris idag och kommer säkert att vara eländig med oss ikväll när ryggen sagt sitt ;)

Såå, det var dagens gnällblogg, en eländig dag på vårkanten.

Och samtidigt ska vi förstås vara tacksamma -man kan absolut ha det sämre än så här!

4 kommentarer:

 1. O är Noah också sjuk , vilken tur att det inte blev något kalas då . Hoppas de båda kryar på sig .
  O Grattis till söta Cosmos :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fast trist förstås att Mira blev sjuk! Hoppas att hon kryar på sig fort. Här hemma hade vi som just börjat förhandla om vem som skulle gå på kalas och vem som skulle vara hemma med liten förkyldes när Mattias sms kom :)

   Radera
 2. Krya på er hela gänget. Säg till kattdamerna att de får börja hjälpa till t.ex. genom att damma eller något som passar deras förmåga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja damma vore ju onekligen praktiskt om de kunde. Kommer du och håller en kurs i damningsteknik med dem? ;)

   Radera