onsdag 25 mars 2015

Påskplaner

Om en vecka lämnar vi av kattdamerna i Karlskogaland. På skärtorsdagen bär det nämligen av till farmor i Malmö. Bortsett från de femtio milen ner och de lika många milen hem ser vi förstås fram emot trippen. Hotellpremiär för lilleman och spring i västra hamnen för Cosmos.
Ja och så förstås häng hemma hos farmor, middag på restaurang, promenader i en stad där våren kommit lite längre och träffa lillebror, tillika barnets morbror.
Nu planerar vi vilka leksaker som kan roa en längre stund (typ inga) och vad man kan ta till för andra mutor för att hålla humöret uppe. Det hetaste tipset hittills är "kör så att det ryker när han är nöjd eller sover" ;)

7 kommentarer:

 1. ,-)

  Härligt! Såna resor är det bästa jag vet!

  SvaraRadera
 2. Ps. Smajlet var åt "typ inga" ..... Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Ja men det är ju lite så. Han blir nio månader på påskafton. Den där fascinerat-sitta-och-pilla-på-tvättrådslappen-fasen är liksom förbi. Kasta boll är kul, men en mindre lämplig bilaktivitet. Hamra hårt med visp eller slev på en kastrull roar också en kort stund -ju mer det låter desto bättre. Annars är ju det bästa att åla runt och upptäcka nya saker. Vi får helt enkelt ha med en upptäckarpåse eller en upptäckarburk!

   Radera
 3. En resa till Malmö låter helt underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en mycket mycket bra påsktradition :)

   Radera
 4. Åka mitt i natten/ oförskämt tidigt på morgonen, det har varit vår melodi. (Tillsammans med frukost på Donken!) Då sover de små gott och länge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm, jag var också inne på att åka på natten. Vi var dock inte helt eniga på den punkten. Tidigt på morgonen blir det däremot högst troligt :)

   Radera