lördag 14 februari 2015

Kommunikationsmiss

Nej, jag borde kanske inte satsa på familjeporträtt, men idag har vi i alla fall varit hos den här fina familjen. Man skulle kunna tro att jag bett dem sätta sig på golvet, men faktum är att allt som oftast är det just där de hamnar. Bland barnen och alldeles alldeles strax, då ska det pusslar ett hundabitarspussel minsann! Innan har vi ätit en supergod blodapelsincheescake.

Över en timme sent kom vi dit.
I morse stod jag nämligen och gjorde alla hjärtans dags-cupcakes. Spritsade frosting och lade på hjärtan. Och till klockan tio dukade vi i ordning. Sådär runt tjugo över tio var vi mer än i ordning. Kaffebryggaren laddad. Tevattnet hade hunnit koka upp och slå av. Saften stod färdigblandad på bordet. Vi började fundera lite på var de hade tagit vägen, familjen V.

Det är då de ringer... och undrar var vi har tagit vägen. De har dukat i ordning. Laddat kaffebryggaren. Och redan i går började Isabelle, som är dottern, fixa tårtan.

En tårta kunde vi förstås inte bräcka. Alldeles särskilt inte en gjord av barn. Så vi packade raskt in oss i bilen, lät det dukade bordet stå och åkte in till Örebro.
Så tokigt det kan bli :)

3 kommentarer:

 1. Hehe, så tokigt att båda hade fixat och undrade var de andra var! Men lite roligt :-). Låter gott med både blodapelsincheesecake (måste googla recept) och alla hjärtansdagmuffins.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Receptet skulle visst ligga på någon känd matblogg. Jag ska be om adressen :)
   Och visst blev det lite roligt. Nu har vi fika till idag i alla fall!

   Radera
 2. Tack för besöket :)
  Här är receptet: http://www.matplatsen.net/2012/01/15/blodapelsincheesecake/

  SvaraRadera