torsdag 4 december 2014

Små korta möten

Idag är vi synnerligen osociala och har absolut ingenting inplanerat bortsett från bvc-besöket i förmiddags. Ibland är det lite skönt med sådana dagar också...
Folk ser vi förstås ändå. På våra promenader runt elljusspåret som inte ligger långt från vårt hus träffar vi, inte alltid, men ofta en hel del människor som vi vid det här laget börjar känna igen.

Hej hej, säger jag till mannen med den lille skälliga hunden och han hälsar och skäller tillbaka på sin lille hund. "Hysch, Lisa, hysch. Jag förstår inte varför du gör sådär nu då". Varje gång :)

Damen med Collien konstaterar att Noah sover. "Tänk, alltid när ni möter mig" säger hon och Collien är så väluppfostrad och viftar lite med svansen men tittar inte ens på Cosmos.

"Nu kör jag om er igen" hojtar kvinnan i permobilen och mannen som bär toppluva och bryter på tyska svänger av innan vi möter honom, men han höjer handen och hojtar hej fast han är en bra bit bort.

Små små korta möten en dag när det som aldrig blir riktigt ljust.
 Hemma sitter Chatter och spanar bakom gardinen. Här kan hon ha koll både på vad som händer i köket och på fåglarna vid fågelmatningen.
Det är nog aldrig så mysigt att vara inne som efter att man har vari ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar