söndag 9 november 2014

Dop

Ja kära nån, något efit blev det inte idag, för idag har vi haft dop minsann.
Nu är han döpt, sonen, och skötte sig med glans tycker den eventuellt något partiska mamman. Vi hade ett jättemanfall bland gästerna med många många sjuka i feber och förkylningar. Turligt nog var många friska också :)

Mamma och lillebror hjälpte till att ställa i ordning innan och mamma vek så fina servetthjärtan och fina vänner hjälpte till med disk och plock. Vännen Anna sjöng "Välkommen till jorden" och stannade sist av alla och fixade.

Ja och Noah höll sig vaken under själva dopgudstjänsten, men sov sig igenom paketöppningen och var ändå ungefär hur trött som helst när vi sedan kom hem. Det tar på krafterna att bli döpt och stå i centrum :)

Jag tog förstås inte en enda bild, men Jenny lånade vår kamera så det finns ett par... och så hoppas jag att det droppar in lite fler på mailen...
Till vänster står Noahs gudföräldrar, eller faddrar, Elin och Daniel.
Anna har också bloggat om dopet här.

3 kommentarer:

  1. Tack för en härlig dag. Molly har också slocknat rejält och missat gröten med en hel timme

    SvaraRadera
  2. Noah sov en hel timme i sin säng! Sedan började mamman tänka att detta kanske skulle bli första gången som han bara sov vidare där... Halva natten eller något. Det skulle hon inte tänkt. Men en timme är mer än en halv och mycket mer än en kvart ;)

    SvaraRadera
  3. Åh så fina ni är allihop! Och så mycket glädje i bilden!

    SvaraRadera