onsdag 8 oktober 2014

Mera bebisbubbla och härligt kvällsljus!

Onsdagar eller torsdagar träffar vi Molly och Julia... ja och deras mammor förstås. Idag var det vår tur att stå för lunch och fika. Molly och hennes mamma (familjen C) dök in flera timmar innan utsatt tid och det passade oss prima, för vi hade här en rätt tidig morgon och smått missnöjd förmiddag.

Molly slog idag någon form av rekord. Den lilla damen har varit bra skeptisk till det här med mat, men idag slog hon på stort och åt upp allt i skålen och drack senare också ur hela flaskan. Det är sådant som i bebisbubblan är stora grejer ;)
 Och lilla Julia, hon växer så att det knakar. Det händer så mycket från vecka till vecka! Sju veckor skiljer det på henne och Noah och det kommer ju så småningom inte att vara någon skillnad alls.


Maken kom hem riktigt tidigt och vi fick till och med en tidig kvällspromenad tillsammans i underbart kvällsljus!
 Det är ett bra tag sedan vi promenerade tillsammans. Ofta jobbar han mycket längre och på helgen sedan är det så mycket annat att jag ofta har tagit promenaden medan han har jobbat med huset.
 När vi flyttade hit, från lägenheten mitt i stan, sa maken att här är så mycket himmel. Och det sade han idag igen, när vi gick här. Här är så mycket himmel!

2 kommentarer:

  1. Det minns jag att jag tyckte när vi flyttade till Skåne, särskilt ute på Österlen .. det var som om man hade en himmelsblå ostkupa över världen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är förstås ännu mer påtagligt i skåne. Men har man bott mitt i Örebro bland alla hus och plötsligt kommer ut på Närkeslätten... eller som vi bor på en höjd (än om flera andra hus är i jämn nivå med vårt) blir det också plötsligt väldigt mycket himmel :)

      Radera