fredag 10 oktober 2014

Dit men inte längre

För att komma till vårt badrum måste man gå igenom groventrén... som egentligen är ett fönsterlöst rum innanför en annan groventré...
Hur som helst, tanken är att göra något av det rummet så småningom, men just nu är där ett smärre kaos där frysboxen tillfälligt står, där hund- och kattmatstunnorna är placerade och, när bilden tas, där mustlådorna står och väntar på disk. Bland annat.

Det är också det rum där kattdamerna har sin mat och därför får Cosmos inte gå ut där utan tillåtelse. Det vet han mycket väl och därför såg det ut så här när maken kom ut ur badrummet.
Till tröskeln... men inte längre.
Fina duktiga hunden!

5 kommentarer:

 1. Duktig kille!

  Här har vi fått lösa det genom att ha katternas mat på en bänk i ett pytterum mellan köket och gå-in-i-skafferiet. Qvick är helgalen i kattmat.
  Träning pågår här med, men jag undrar jag om han nånsin kommer att behärska sig som Cosmos...

  SvaraRadera
 2. Vilken frestelse! Duktiga Cosmos 💚

  SvaraRadera
 3. Vi har haft kattmaten (torrfodret) på en bänk tidigare, men när frysboxen fick flytta in hamnade kattmaten på golvet. Och Cosmos glömmer allt bort sig ibland också, men är duktig för det mesta :)

  SvaraRadera
 4. Så välfostrad och fin han är! Härlig bild. Underbart med ett sånt kaosutrymme. Jag älskar att se att andra också har såna. Hos oss finns två, tvättstugan och sonens gamla rum som egentligen är gästrum, men eftersom vi sällan har övernattande gäster är det förrådsrum. Plus sovrum när sonen kommer hem. Han störs inte alls av röran.

  SvaraRadera