söndag 21 september 2014

Mat v 39

Måndag: Potatis- och purjolökssoppa
Tisdag: Varma mackor
Onsdag: Kycklingryta med äpple
Torsdag: Panerad rödspätta (eftersom det inte blev av förra veckan)
Fredag: Vegetarisk lasange
Helg: Paella

8 kommentarer:

 1. Som vanligt låter jag mig imponeras! Mer än en dag klarar jag inte att planera. I morgon får maken passa på att äta bruna bönor, det äter nämligen inte jag - är nog det enda utöver mjölk som jag verkligen inte tycker om - så maken får det när jag fastar och inte vill laga mat och bli frestad. Han ska åka på fotboll i sina gamla hemtrakter i morgon, Åtvidaberg, med sonen. Jag sms:ade att om han kommer tidigare får han bruna bönor och fläsk. "Äter innan jag åker" blev svaret... Normalt är han så tacksam för varje måltid han kan få här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mjölk har jag också svårt för... förutom till nybakade bullar, så smakar det väldigt bra! Annars är det oftast jag som planerar och maken som lagar maten. Hade jag stått för matlagningen hade det högst troligt blivit mackor varje kväll.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja förhoppningsvis :)
   Den vegetariska lasangen har jag höga förväntningar på. Den har inte provats här förut.

   Radera
 3. Ja, här blir det heller aldrig nån planering, jo, planering blir det, men det håller aldrig ,-)
  Jag är lika imponerad som Bloggblad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som sagt makens förtjänst. Jag tycker att det är urtråkigt att laga mat och skulle kunna leva på mackor :)

   Radera
 4. mossfolk: ja, jag är inte heller det minsta intresserad av matlagning och kan lätt som en plätt äta samma mat era dagar i sträck! Däremot - och det är ju synd - är jag omåttligt förtjust i att ÄTA :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är ju inte värst förtjust i att äta mat heller... fika däremot, det är grejer det. Äta mat, det är väl sånt man gör för att få äta efterrätt sedan ;)

   Radera