onsdag 17 september 2014

Höstens kamelbruna mode

Jag får väl ärligt erkänna att det här med mode inte är riktigt min grej. Kläderna får förvisso gärna vara prydliga, men ska framförallt vara sköna och praktiska. Kjolar och tjocka strumpbyxor, kalasbyxor som maken säger, funkar nästan alltid.
Därför roas jag en smula när programledaren på nyhetsmorgon, Tilde de Paula också är en smula praktiskt lagd, då när två modenissar presenterar höstens heta ytterplagg. Det börjar med att hon associerar den bruna mockafärgen till att hon har bytt många blöjor på sina barn... Modenissan väljer att kalla färgen för kamelbrun.

Lite senare presenterar modenissen en, förvisso snygg, parkas som många av hans kompisar har när de går med sina barn till lekparken.
Jackan visar sig kosta 4000 kronor, men det är inte det Tilde de Paula hakar upp sig på. Nä däremot undrar hon förvånat om det verkligen är praktiskt med en lång parkas när man ska gå och leka med sina barn.

Själv skulle jag inte lägga så mycket pengar på ett leka-i-parken-plagg utan hellre välja en några dagar längre föräldraledighet... men det beror kanske på vad man har i lön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar