lördag 23 augusti 2014

Grönalisa

Idag kom Grönalisa på besök. När jag var färdigstuderad ridinstruktör på Strömsholm fick jag anställning på ridskolan i Lidköping. Där jobbade även Anna, som vår tredje arbetskamrat alltid kallade Grönalisa, och sedan dess har hon hetat det i min telefonbok.

Det var under det där halvåret i Lidköping jag skaffade Lurvig och Anna och hennes familj tog ofta hand om honom när jag jobbade sena kvällar. Ibland följde han med Anna efter jobbet och ibland kom hennes dåvarande pojkvän och hämtade honom.

Anna är en sådan människa som är bra på mycket. Hon rider, dansar, spelar tennis, åker skidor och är lite skidinstruktör om vintrarna, sjunger och spelar piano. Det var föresten hon som sjöng på vårt bröllop.

Och idag kom hon hit på visit. Lunch och lite promenad. Årets första paj på våra egna äpplen.
Det går alltid ett tag mellan varven, men det känns aldrig så när vi träffas.
Nu är det natten. Fredag har övergått till lördag.
Om fem timmar börjar ring så spelar vi.

2 kommentarer:

  1. Men först är det lördag med Lisa ., det lyssnar jag på just nu, efter att ha släppt ut hundarna på kiss-sväng ..., harry hade raggen uppe hela tiden .., nånting har tydligen varit på gräsmattan i natt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, här var vi inte så tidiga. Runt halv fem var vi i och för sig väldigt på hugget, jag och Noah (särskilt den sistnämnde), men sedan gick vi och la oss igen :)

      Radera