söndag 17 augusti 2014

En cowboy i vardagsrummet

Plötsligt dyker det upp en cowboy i vardagsrummet. Det är maken som provar utstyrsel för att i morgon introducera något som heter "En läsande klass".
I morgon ska han nämligen möta sina nya elever, ett helt gäng åttaåringar.
Nu drar höstterminen igång på riktigt.

13 kommentarer:

 1. Oj oj! Jag kan bara gissa att de kommer att bli häpna och säkert gapa av lite förvåning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...eller i allafall tycka att det är lite kul kanske :)

   Radera
 2. Jag hoppas sammanfattningen gick bra för cowboyen och att detektiven och journalisten var lika fint klädda (det är säkert någon karaktär jag missat, kommer bara ihåg dessa tre). Hoppas N mår bättre idag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är någon spådam också väl? Jag tyckte att det verkade lite rörigt, men det är säkert bra när man väl kommer in i det...
   Och natten var bättre, men sedan vaknade han betydligt mer förkyld i morse. Nu hoppas jag att det bara är någon slags kulmen innan det vänder ;)

   Radera
  2. Näsan blir säkert snart bättre men kan nog vara rosslig lite längre (pratar ur erfarenhet kring Olle).

   Radera
  3. Om näsan och hostan blir bättre kan vi ta lite rosslighet, så jag hoppas verkligen att du har rätt... Dessutom vill i ju gå på namngivning på lördag!

   Radera
 3. Svar
  1. Det är kläderna från svensexan som kom så fint till användning igen :)

   Radera
 4. Hehe, tror hans elever kommer att gilla honom! :-D

  SvaraRadera
 5. Åh, tittade igenom materialet lite tidigare under året ifall jag hade velat byta arbetsplats i höst. Verkar riktigt intressant. Hoppas att både han och eleverna fick en bra skolstart. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att det verkar intressant... om man inte hackar sönder läsningen alldeles. Tror att det gäller att hitta en bra balans.
   Funderar du på ett lärarjobb?

   Radera
  2. Jo, så är det nog förstås.

   Jag funderade på det. Var på ett par intervjuer i våras och blev erbjuden några jobb, men har bestämt mig för att söka utbildning till januari, så jag blir kvar på min arbetsplats den här terminen också.

   Radera