måndag 9 juni 2014

Söndag

Ja, jag kom som just inte på någon bättre rubrik...

Dagen börjar lite sådär med svullen hals och jag ligger på soffan och äter nyponsoppa och glass och tittar så småningom på Leonores dop, alltmedan maken är på golfbanan.

Men så blir det förstås bättre. Klockan fyra är vi bjudna hem till vår veterinär. Där blir det jordgubbar och kaka och altanprat om jobb och människor och djur och kulturer och en hel del annat. Vips så har tre timmar flugit iväg och under tiden har lillebror från Danmark hunnit ta plats hemma i vår trädgård.
 Kött har han med sig och snabbt fixas grillmiddag. Mera prat, mest hela kvällen och en bit in på natten. Sådär så att maken som ska upp och jobba i morgon till slut tackar för sig.
 "Såhär gör man plankan, det är jobbigare än man tror" säger lillebror. Cosmos tycker att det verkar som en jättekul lek ;)
Nu är det natten. Cosmos och hussen snusar ikapp i sovrummet, lillebror har farit till Karlskogaland och Chatter har precis fångat en fluga.
Just så.

3 kommentarer:

  1. Hur är det, talar han obehindrat på danska nu, din lillebror?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det tror jag. Han pratar i allafall danska i telefonen när någon ringer... Sedan är jag alldeles totalt fel person att uttala mig om hur det står till med grammatiken, men han har ju bott där i ett antal år nu.

      Radera