onsdag 25 juni 2014

100%

På vår app står det nu 100%. På förskolan har vi pratat om det här med procent. Taurus, förstår ni, har nämligen en slajmkapacitet på hundra procent. Det är max, har jag sagt till barnen. Så mycket det går. Och barnen har stenkoll på det.
Jag försöker säga det till Pricken. Att det är max nu. 100 procent.
Man kan säga som så, att det tycks han inte bry sig det minsta dugg om.

13 kommentarer:

 1. Väntan är oliiiiiidlig. Men ut kommer den, den lilla pricken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig nog mest frustrerad över att jag plötsligt inte orkar någonting alls. Det är väl som det ska, förstås. Men jag har varit så himlans bortskämd med att ha det prima.

   Radera
 2. De där kommer när de själva bestämmer och man har ju aldrig hört talas om att de stannar kvar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är klart att han kommer när han kommer. Vi hade ju beställt honom till förra onsdagen, men den planen har så att säga spruckit...

   Radera
 3. Himmel så spännande! Komsi komsi nu lille Pricken vi är så många som går här och väntar på att få se dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja komsi komsi, har vi också provat med. Det hjälper tyvärr inte ;)

   Radera
 4. Jag gick över tiden fyra dagar och det var låååånga dagar av skräckblandad förväntan. Det är lika spännande varje gång man ser att du uppdaterat bloggen nu! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog något fel på mig för jag känner varken av den där olidligheten eller skräckblandningen som många både talar och skriver om. Däremot känner jag en viss frustration över den här tröttheten som kom som en blixt från klar himmel. Ja, missförstå mig rätt, det är klart att vi är nyfikna på vad det är för en liten bebis och ser fram emot att få träffa honom!
   Och jag har för övrigt aldrig varit så populär som nu ;) Uppdateras det inte här på en dag kommer det både mail och sms. Hittills har han inte visat några som helst tecken på att vilja anlända. Alls.

   Radera
 5. Men plötsligt så bara händer det ...!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu får den blivande mormodern lugna sig lite ;)

   Radera
 6. Kära nån nu går vi alla i väntans tider här och det enda som visar på att ni inte har åkt till BB är om du uppdaterar bloggen. Vila när du kan nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan ju som sagt dröja två veckor. Han har absolut inte visat minsta tecken på att ha någon annan plan än att stanna kvar ett tag till.

   Radera
 7. Ja Lycka till så mycket! :) LM

  SvaraRadera