lördag 10 maj 2014

Härliga lördag!

Jag älskar verkligen verkligen lördagar! Det är min absoluta favoritdag i veckan. Vi inledde med Ring så spelar vi och morgonmys. Cosmos tog sovmorgon och kattdamerna var kanske aningen småsura över den något försenade frukosten. De är för övrigt lite småsura över lag nu eftersom vi har börjat stänga dörren till sovrummet nattetid.

Jag lyssnade till Eldeman full av sommarkänslor på melodikrysset och bakade lite medan maken åkte in till Örebro och hämtade pallkragar hos familjen V. Ni har väl inte missat "världens enklaste bröd"?
så smidigt att man knappt kan kalla det för att baka. Förra gången hade jag i rågmjöl, morötter och linfrön. Den här gången blev det havregryn och lingonsylt...

Sedan åkte maken för att jobba och golfa. Cosmos och jag tog en promenad och därefter har jag rensat rabatter. Det är ett evighetsjobb och jag hinner skaffa mig en miljon trädgårdsplaner. Inte minst ingår fiberduk i många av dem ;)
 Cosmos hjälper till i trädgården förstås. Tuggar gräs, river mossa och rensar både sådant som ska rensas och som ska vara kvar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar