onsdag 14 maj 2014

En sådan där vardagslycka

Idag, ska jag meddela, har jag för första gången i hela mitt liv gjort en rabarberpaj på mina alldeles egna rabarber!
Jag använde favoritreceptet med både kanel och cocos :)
Egna rabarber. Det kändes ungefär hur lyxigt som helst!

8 kommentarer:

  1. Helt underbart! Favoritpaj!

    Rabarber är med på min kravlista. Ja det har jag nog skrivit förut. Tål att upprepas.

    Slurp så gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi har inte så där värstens supermycket rabarber, men jag som inte trodde att här fanns några alls fick ändå en glad överraskning. Några pajer räcker det nog till :)

      Radera
  2. Så vansinnigt roligt - och gott är det ju också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättegott. Jag planerar på sikt att utöka rabarberbeståndet. Det vore ju kul om det räckte till något mer än bara paj... Och så kommer den en så bra tid på året -inte samtidigt som precis allt annat.

      Radera
  3. Jag vet nog ingenting som slår rabarberpaj med glass. Faktiskt inte. Nu blev jag inspirerad och se till att vi får en sån till hockeymatchen ikväll.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut glass till! Maken pratade om vaniljsås, men nänä, inte till rabarberpaj.

      Radera
  4. Jag har inga rabarber trots att jag har haft trädgård så länge. Vi fick en planta en gång, men maken "råkade" sätta upp en kompostlåda rakt över den.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är jätteförtjust i rabarber och spanar lite avundsjukt på grannens större bestånd. Vi får hålla till godo med ett något mindre, som ändå absolut kommer att räcka till några pajer. Som barn hade vi en liten mugg socker och gick och doppade rabarberstjälkar i det. Rena lördagsgodiset :)

      Radera