söndag 25 maj 2014

Chipperkatten

Chipper har hunnit bli elva år men är inte ett dugg mindre lekfull för det. Plockar man fram laserpekaren är hon den första som far iväg efter den lilla röda pricken och kommer det in en fluga eller spindel lever den riktigt farligt. Framförallt flugor är hon en riktig hejare på!

Hon klättrar gärna runt i katträdet, bär upp och gömmer sina leksaker under gästsängen och leker för sig själv både nu och då. Så här såg det till exempel ut i hallen idag när jag passerade:Men hon vet att hon är äldst också. Hon behöver bara titta på Chatter så går hon ifrån sin mat. Därför får de numera blötfoder i olika rum. Och när hussen kommer hem kräver hon att få sitta hos honom, dregla lite (eller mycket) på hans högra axel. 
Besökare som har varit här och upptäckt att de är håriga på rumpan när de kommer hem -det är garanterat Chipperhår (hon ligger på stolarna).

Och i morgon är det hälsokontroll för den röda damen. Vi bokade den för länge sedan eftersom hon föll ur något så förfärligt under en ganska lång period. Nu ser hon allt lite bättre ut igen, men är man elva år kanske man förtjänar att få sig en kontroll och ett extra kik på tänderna.
Tycker hussen och matten.
(dessutom är vi förstås medlemmar på djursjukhuset och får 50% på hälsokontrollen -bara en sådan sak!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar