torsdag 20 februari 2014

Mera snö

Jo, det är klart att det kan komma snö i februari.
Absolut.
Men jag personligen var allt lite sugen på vår nu, och skrålar inte längre "En morgon när jag vaknar..." när jag vaknar till ett vitt landskap.
Barnen kommer säkert att vara glada.
Cosmos är jättelycklig!

9 kommentarer:

 1. Å, så härligt med balkong! Har ni sängkammare där, eller ...? Vi har (jag har) pratat om just detta att ha en balkong med utgång från sängkammaren .., tänk, att kunna hänga ut täcken och kuddar på vädring!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, där är ateljén. Sovrummet har vi på bottenvåningen fram tills den dagen Pricken ska börja sova i eget rum -då flyttar vi alla upp.. är tanken i nuläget :)

   Radera
 2. Snön får gärna ligga kvar över sportlovet....men sedan ska allt alla tänkbara vårtecken visa sig.....redan på måndagmorgon. PUNKT

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker egentligen så också... fast nu börjar jag faktiskt på riktigt längta efter våren!

   Radera
 3. Nej nu har jag tröttnat på vinter. Nu tänker jag planera för vår! Fick visserligen mäta trädgården i snö men här har det räknats och planerats för hur drivbänkarna ska stå idag. Har till och med ritat en liten plan med var allt ska sitta.... enda problemet är att även när jag får dubbelt så många drivbänkar i år får jag ändå inte riktigt plats med allt jag vill ha.
  Nu tänker jag vattna mina odlingar och vänta på att snön smälter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni får ännu mindre gräsmatta att klippa ;) Och det ska bli väldigt intressant att följa era odlingar. Här ska just bara sättas tomater och chili i år... och lite rädisor och morötter och sallad... Ja och så några bärbuskar till sommaren. För övrigt återstår det att se vad som kommer upp i landen så att vi kan planera till nästa år.

   Radera
  2. Det bästa är att tar vi bort häcken får vi ingen mindre gräsmatta, utan snarare mer! Vill sätta spaden i jorden NU!

   Radera
 4. Jag vet ju att vi är lika i det där med vintern du och jag. Egentligen vill man ju ha en riktig vinter. Men som det har varit nu så är jag trött på att den liksom inte har blivit av. Känns som "bäst före datum" på den här vintern är över nu. Men våra skolbarn som ska vara på fritids blir såklart jätteglada om det är snö nästa vecka när vi har sportlov. Har ni också lov nästa då?

  Lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä här är lov den här veckan. Men snön som kom nu har nästan regnat bort redan... Så nu är jag absolut redo för vår :)

   Radera