onsdag 4 december 2013

Projekt julkort del 1

Att försöka ta ett julkort på två katter och en hund är inte det lättaste.
Just nu står det 1-0 till katterna.
Förra året slutade det med att bara Cosmos fick vara med på kortet...

5 kommentarer:

 1. Att ta kort på en katt utan att den kommer promenerande rakt mot kameran, har iaf aldrig jag lyckats med ,-) Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, katterna vill inte sitta/ligga där jag har placerat dem och Cosmos tycker att det är superkul att det hänger en boll på hans tomteluva. Han blir rent alldeles till sig i trasorna och kattdamerna passar på att ta till flykten medan jag försöker få på luvan igen. Jag har fått en bild på Chipper och Cosmos. Den kan jag inte ha. Chipper ser jättesur ut! Nya tag i morgon. Jag är rädd att de inte går i närheten av mig igen om jag försöker fler gånger ikväll.

   Radera
 2. Haha, helt underbar bild ju! Jag tycker ni ska använda den!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där är den misslyckade bilden från förra året. I år lyckades jag inte ens få med dem alla tre på samma bild... än :)

   Radera
 3. Men du, den där bilden är ju fantastisk! Jag skulle tycka det vore jättekul att få ett sådant kort. De där man vanligen får, där alla är mer eller mindre med och ser ut som om det bara är just den här sekunden som alla är med i bild och har ögonen öppna och när som helst utbryter katastrofen, de är ju hur trista som helst i jämförelse.

  Men vad GÖE den grå katten??

  SvaraRadera