tisdag 3 december 2013

Olycklig hund

Cosmos är väldigt förtjust i sitt dagis... och sina vardagsrutiner. När man svänger in på den lilla grusvägen till dagis sätter han sig upp och börjar med någon form av upphetsade glädjepip. Hela hunden viftar när han ska hoppa ur bilen och när man ska lämna över honom sitter han förvisso fint och väntar, men det ser ut som om han ska krypa ur skinnet.
Hemma ser vi honom som en liten (förvisso sagt med kärlek) odåga. På dagis är han framförallt hunden som går ihop med alla hundar och som alltid går att ha lös eftersom det går att lita på att han kommer när man ropar (det är mer än vad matten litar på ;).
Du och jag hussen -en liten Cosmos :)

Hur som helst, idag är matten och hunden hemma. Om han är nöjd med det? Nä, han kan inte begripa hur hussen kunde göra något så förfärligt mot honom. Efter sedvanlig frukost och morgonpromenad stannar han vid bagageluckan och tycks måttligt förvirrad när hussen istället drar med honom in i huset. När hussen sedan visar på att matten är hemma och sedan säger hejdå och går u t a n hunden, då är olyckan total.
Om man säger som så, har den lille hunden rätt många tonlägen på såväl yl som gnäll.

2 kommentarer:

  1. Aaah, men gulle Cosmos! Ändå skönt att han verkar trivas så bra på dagis. Men lite jobbigt ändå förstås :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är jätteskönt att han trivs på dagis! Och han står ju inte sådär hela dagen :)

      Radera